Kantoor Vijfhoekstraat

Over ons

Reshaping Spaces

22 Invest is 'the different kid in town' van creatief projectontwikkelaar Stéphane Verbeeck en multidisciplinair designer Caroline De Cuyper. Samen met co-owners Björn Dillien (CEO), Annick Van Mullem (Sales Director) & Stélina Invest staan we voor funky, design en inspirerend wonen voor iedereen. Hierbij focussen we op locatie en de look van onze panden. Authenticiteit, herbruiken van historisch aanwezige elementen, ruimte en licht, ... zijn voor ons enkele van de vele voorwaarden om aan te kopen. Wij verbouwen in plaats van bouwen.

Onze missie : Explore - Value - Reshape!

22 Invest staat voor reshaping spaces en productdesign. We ontwerpen met het oog op beleving en details, geven kleur aan je woning en aan de stad.

Vijfhoekstraat 24
22 Construct

22 Construct - Bouwbedrijf

Om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid te kunnen waarborgen, hebben we ons eigen bouwbedrijf 22 Construct op gericht. Zodoende gaat geen enkel detail bij ons verloren!

Eigendom verkopen? Natuurlijk hebben we interesse!

We zoeken dagelijks naar nieuwe panden - grotere appartementsblokken van dezelfde eigenaar - een pand met uitdagingen - speciale gebouwen - ... alles kan ons interesseren. Neem daarom zeker contact met ons op!

Bel/Mail ons!
Verborgen parel

Friends, Familie, Collega's, ...

What's in a name ...
We zijn gewoon enthousiaste harde werkers met een gezamenlijk doel voor ogen!
Being happy in what we can do for you!