Kantoor Vijfhoekstraat

Over ons

Reshaping Spaces

22 Invest is 'a different kid in town', mede van creatief projectontwikkelaar Stéphane Verbeeck. Renovatie van gebouwen met als core business; duurzaam, funky, design en inspirerend wonen voor iedereen. We focussen niet alleen op locatie en de look van onze panden maar ook op authenticiteit, herbruiken van aanwezige elementen, ruimte en licht, ... zijn voor ons enkele van de vele voorwaarden om aan te kopen.

Wij verbouwen in plaats van bouwen!

Explore - Value - Reshape

22 Invest staat voor reshaping spaces. We ontwerpen met het oog op beleving en details, geven kleur aan je woning en aan de stad. (Foto van onze kantoren - een verbouwd magazijn)

Vijfhoekstraat 24
22 Construct

22 Construct - Bouwbedrijf

Om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid te kunnen waarborgen, hebben we ons eigen bouwbedrijf 22 Construct. Zodoende gaat geen enkel detail bij ons verloren! (ook aan onze toiletten schenken we de nodige aandacht :-)

Eigendom verkopen? Natuurlijk hebben we interesse!

We zoeken dagelijks naar nieuwe panden - grotere appartementsblokken van dezelfde eigenaar - een pand met uitdagingen - speciale gebouwen - ... alles kan ons interesseren. Neem daarom zeker contact met ons op!

Bel/Mail ons!
Verborgen parel

Friends, Familie, Collega's, ...

What's in a name ...
We zijn gewoon enthousiaste harde werkers met een gezamenlijk doel voor ogen!
Being happy in our job & what we can do for you!