Onze diensten

diensten_bg

Wij Kopen

We zoeken dagelijks naar nieuwe panden, grote en kleine appartementsblokken van dezelfde eigenaar, panden met uitdagingen, speciale gebouwen … alles kan ons interesseren. Bij onze aankopen hechten we waarde aan het hergebruiken van bestaande elementen, optimaliseren van ruimte en maximaliseren van natuurlijk licht.

Wij Renoveren

Bij 22 Invest geloven we in de kracht van transformatie. Onze missie is het verwerven van vastgoed en het omvormen tot duurzame juweeltjes die de tand des tijds doorstaan. Met een diepgaande passie voor innovatieve renovaties en het implementeren van energiezuinige technologieën, creëren we niet alleen waarde voor onze investeerders, maar dragen we ook actief bij aan een groenere toekomst voor vastgoed.

image

Wij werken samen

Het opbouwen van duurzame relaties, resulteert in duurzame woningen. Wenst u niet te verkopen, maar zoekt u een geschikte partner voor uw patrimonium? Ons team staat klaar om naar uw unieke situatie te luisteren en samen te werken aan een oplossing die bij uw verhaal past.

Interessant? Laat ons dan eens samenzitten.

Hebt u graag meer informatie?

U bent graag volledig op de hoogte van alles wat uw nieuwe duurzame woning aangaat. Dat snappen wij en daar helpen we u graag mee verder.
Vult u dit formulier in, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.